Hjem > Sexy > Hun våt henne bleie

Hun våt henne bleie

Vannsklie bikini bloopers

Recently Browsing    0 members No registered users viewing this page. Jeg kjente jeg ble varm og våt. Hun våt henne bleie. Begrens inntaket av væske i timene før hun sovner. Sexy gamle damer bilde. Buksa var oransje, mens jakka var gul. Eller skal jeg holde det hemmelig?

Hun våt henne bleie

Noen ganger hopper jeg kanskje over ett skift, men det er ikke ofte, fordi at da blir det vått igjennom. Tok dager og så var hun tørr på natten også.

Ja, til en viss grad. Desi nakne sexbilde. All Content All Content This Topic This Forum Advanced Search. Nå er hun 2 år og 3 måneder, og ca annenhver dag våkner hun med våt bleie. Men vi snakket også om at ho holder seg nok på dagen fordi vi har ikke så mange bleieskift på dagtid lenger.

Skill mellom flere navn med komma. Så bare lo hun og satt utfor rutsjebanen i oljebuksa si. Nå turde jeg imidlertid ikke gjøre det lenger.

Search this thread only Search this forum only Vis resultater som tråder. Plutselig sa den yngste av de to søstrene, ”Kristin synes det er deilig å ha på seg oljebukse”.

Utslett på hånden Läs mer. Posted May 12, Share this post Link to post Share on other sites. Jeg måtte veldig tisse, og tenkte jeg kunne jo prøve bare litt, det ville vel ingen merke.

Etterpå sa hun at hun var våt i bleia. Hei, jeg har problem med sex med dama mi. Om du gjør det før hun er våt og klar vil det gjøre vondt og hun spenner seg slik at muskelene strammes ekstra og det blir vanskelig for deg å penetrere henne.

Snuppa her bruker ca 5 bleier i døgnet hun, og det er masse tiss i alle sammen!

I løpet av en dag har bleiene hennes veid følgende: Her er det sånn og..

Rett gutter xvideos

  • Svelger min egen sæd
  • Full frontal nakne kvinnelige bilder
  • 738
  • Søster knep klipp

Hentai pin opp

Grunnen til at vi holder på så lenge er at noen ganger bruker hun litt lenger tid og da bruker jeg lenger tid på å komme. Rase naken kvinner. Har dere noen tips så tar jeg i mot alt med takk. Men han ble ikke tørr nattestid før blæra var stor nok til å holde natten gjennom. Language English USA Norsk Default Privacy Policy Contact Us Powered by Invision Community.

Ja, til en viss grad. Nå skal vi gå til innkøp av noen tøybleier og se om det hjelper. Report post  ·  9. Sex utdanning xvideos. Sign In Remember me Not recommended on shared computers.

Jeg tror hun var dritlei: Tror jeg holder på å falle. Report post  ·  7.

Bilder av sexy bryst

Hun sa ” jeg må det for jeg klarer ikke holde meg til jeg kommer hjem”. Jeg hadde allerede bestemt meg for at jeg skulle ta på oljebukse jeg også dagen etter. Hun våt henne bleie. Men til slutt, i sommer da hun fylte 4, tok jeg et valg. StineH12 Feb Der starter de før. Posted May 12, edited. Det er en vanskelig situasjon du er i, jeg tror det vil bli litt oppstyr om du velger å fortelle moren din det.

Det var tydelig at hun tissa lenge og at bleia var veldig våt. Tipping Lotto Trav NA Bilder Shopping Reisetips Klikk. Takk for svar Var inne hos henne nå, og der var det kommet litt tiss, som hun ikke merket selv.

Nå er hun 2 år og 3 måneder, og ca annenhver dag våkner hun med våt bleie. Takk for svar Var inne hos henne nå, og der var det kommet litt tiss, som hun ikke merket selv. BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. Hva kan jeg gjøre? Jorlin86 , 11 Feb

Pam grier sexy bilder

Mvh Jon Skranes Barnelege. Så jeg har pratet med jenta mi nå, og sagt at det er mye bedre for henne å få sove hele natta, enn å våkne i klissvåt seng. En periode tok vi opp 3-åringen vår når vi skulle legge oss, satte han på do holdt godt rundt han, han sov jo! Om hun er vant med å bruke potte, så putt henne på potta ved hvert bleieskift.

Hun vil gå på do så det er i alle fall ikke problemet.. Høy gutt kort jente sex. Hun våt henne bleie. StineH , 12 Feb Ho er jo kald og det er jo ikke noe særlig.

Sønnen min holdt på sånn til han var 6 år, klistremerke-kalender hjalp ingenting. Gjennomsnittlig penis størrelse bilde Snart Mormor, August 4. Hun ene var like gammel som meg og var ikke det minste berørt av å ha på oljebukse. Så easy up funker her.

DU FORBLIR HELT ANONYM!

Populære nyheter: